Voor jou gescout: tuinkabouters

Laatste update op: 04/04/2018

De lente is begonnen en de tuinkabouters komen voorzichtig uit hun huisjes. Woont er nog geen kabouter in jouw tuin, maar lijkt je dit wel gezellig? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een jarige, iemand met een nieuwe woning of gewoon zomaar?  Wij hebben de volgende exemplaren voor je gescout:

Gnomeland security

De buurkatten verkiezen spontaan hun kattenbak weer boven jouw tuin wanneer ze zien dat deze stoere vent op wacht staat! Één blik is genoeg om hen om te laten keren naar huis, want heb je die spierballen gezien?!

Balkonkabouter Spring voor balkon

Balkonkabouter

Geen tuin, maar wel een balkon? Ozzy, Mike en Keith vinden dit geen probleem! Zij balanceren graag op grote hoogte en blijven vrolijk in weer en wind. Of je er nou eentje kiest of ze alle drie naast elkaar hangt: één blik naar buiten en je bent vrolijk!

Tuinkabouters selfie zusters 23 cm

Selfie zusters

Een goede selfie heb je niet zomaar gemaakt, deze dames nemen er dan ook de tijd voor. Zet ze voor je mooiste struik voor een goede achtergrond. Of photobomb hun foto, daar kunnen ze vast om lachen!

Rien Poortvliet Tuinkabouter met kruiwagen

Tuinkabouter met kruiwagen

Een echte klassieker is deze tuinkabouter met kruiwagen. En hij is daarom een leuk cadeau voor een housewarming! Zijn humeur laat nooit te wensen over, dus je bent er zeker van dat het gezellig blijft!

Verliefde tuinkabouters

Één tuinkabouter is ook maar zo eenzaam. Dit stelletje heeft gelukkig elkaar. Zo veel liefde wil je toch in je tuin hebben!?

Tuinkabouter met bigfoot 34 cm

Bigfoot

Als je niet van tuinkabouters houdt, is dit misschien iets voor jou. Bigfoot verdient dan zeker een plekje in jouw tuin! Wij hopen maar dat de arme kabouter sterk genoeg is…

Molletjes

Deze molletjes graven zich een slag in de rondte onder je tuin, maar komen in de avond boven de grond om wat verlichting te brengen. Molshopen zullen ze niet creëren, dus dat is ook mooi meegenomen!

Zijn deze voorbeelden niet precies wat je zoekt? Tuinspullenscout heeft nog een heel lange lijst met tuinkabouters voor je gevonden.

Reacties en discussie